Corendon weer eens aan het stunten,

Opeens kregen we veel aanvragen van mensen die allemaal heel kort kwamen en allemaal in hetzelfde vier sterren hotel net buiten Cha-am . bij navraag klopte al wat wij dachten.

Corendon heeft weer een super aanbieding voor negen dagen naar Thailand.. Met de KLM een rechtstreekse vlucht naar Bangkok, transport naar het prachtige hotel waarvan zeven nachten hotel met ontbijt en dat alles bij elkaar voor zo rond de € 550,-.

Zoals altijd leverde dit ons weer wat gasten op.

E. en M. waren de eerste, dagtour 2 Keang Kachan, Kuan Yin Park en na de lunch een paar stops in Petchaburi,

Maar een dag voordat wij gingen weer een mailtje. Nog 2 gasten van Corendon in hetzelfde hotel voor dezelfde tour. Snel van auto voor twee gasten omgeschakeld naar een Mini Van en zo gingen wij met vier gasten op pad.

Bij vertrek even in overleg; we kunnen starten met het stuwmeer van Keang Kachan zoals in het programma staat met een mooi uitzicht over het meer, ,maar niet meer dan dat. Of daarvoor in de plaats naar de Chinese praalgraven, en de giga rotsblokken in de tempeltuin. Iedereen besloot unaniem voor de tweede optie en de rest van het programma bleef hetzelfde. Bij het Kuan Yin park kregen onze gasten heel veel uitleg over de verschillende stromingen in het boeddhisme, wat ze erg interessant vonden net zoals de vele stops in het park. Daarna natuurlijk weer een heerlijke lunch in Channin, en iedereen was weer helemaal tevreden Intussen hadden de volgende Corendon gasten zich alweer aangemeld voor de volgende tours, daar over in het volgende verslag.


97 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

© 2023 by Going Places. Proudly created with Wix.com