Dagje Kwangchow

Bijgewerkt: 3 dec 2018

Vandaag richting Kwangchow, de oudste drijvende markt in Thailand. Hier zie je bijna alleen Thaise bezoekers meestal uit Bangkok.

Onze eerste stop is bij Chinese praalgraven midden in het bos. Dan naar een tempel terrein waar denk ik vroeger een berg gestaan heeft die waarschijnlijk door een aardbeving uit elkaar geklapt is, een bizar terrein van enorme rotsblokken, naast en op elkaar.

Na een heerlijk kopje koffie in een prachtig restaurant met een heel mooi parkje gaan we op weg naar Kwangchow,.

Onze vier Drentse gasten genieten hier duidelijk van. De markt ligt midden in de jungle. Men ziet vlotten op het water met etende mensen. Alles wordt geserveerd in halve bamboe schoten, drankjes ook in bamboe ,kinderen spelen in het water, prachtige natuur, lekker wat geproefd, iedereen geniet

Na een super lunch in ons zeer geliefde Channin vervolgen we onze tour naar Petchaburi.

Daar bezoeken we grotten met honderden Boeddhabeelden in de grot, maar ook een tempel met prachtige wandschilderingen en de oudste ruïne in de omgeving.

Opnieuw een super mooie dag , maar over twee dagen gaan we weer, met deze mensen op pad. Ditmaal op een door hun gevraagde surprise tour , dus dat wordt even goed nadenken, maar komt zeker in orde want we kennen genoeg leuke plekken.

Echte gezellige Thaise Floating Market in Kwangchow


130 keer bekeken0 reacties

© 2023 by Going Places. Proudly created with Wix.com