Dagtrip naar Kanchanaburi

Woensdag 15 Augustus


Vandaag weer heel vroeg op, we gaan naar Kanchanaburi, vader, moeder en twee zonen, drie jaar geleden hebben wij al twee tours met dit gezin gedaan, en dat waren twee heel gezellige dagen.

Dus op weg, maar eerst een stop in het dierenopvangcentrum in Ratchaburi, met de dieren in de kooien, en vele apen buiten de kooien, prachtige locatie tussen de bergen.

Dan door naar het museum, de bridge over de River Kwai en de twee oorlog begraafplaatsen. Zij hebben twee namen bij zich van mannen die daar begraven liggen, gevonden en een bloemetje op het graf gelegd. We zien een groep Nederlanders met prachtige bloemenkransen. Oh ja, het is 15 augustus en dus herdenking van het einde van de oorlog in Azië , de Nederlandse Ambassade, Nederlandse kamer van koophandel en veel in Thailand wonende Nederlanders, komen hier elk jaar tezamen .

Na een heerlijke lunch op het water, beginnen we weer aan de terugreis, met een tussenstop in Ratchaburi bij de grootste keramiek fabriek. Om 19:00 uur zijn wij weer terug in Hua Hin, moe maar heel voldaan .

Dagtrip naar Kanchanaburi met bezoek aan oorlogmuseum, Bridge over de River Kwai en oorlogsbegraafplaatsen.

50 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

© 2023 by Going Places. Proudly created with Wix.com