Hoe drie personen er zeven werden,
Zoals al vermeld in ons laatste verslag, ging moeder A, in hun hotel onder de vele Corendon gasten klanten voor ons ronselen, en met succes! Twee stellen kwamen erbij, dus gingen we naar Amphawa met zeven man, moeders A was wel een Nederlandse zoals ze zei, dus een kleine commissiekorting werd wel op prijs gesteld en dat kon natuurlijk ook.

Tussen deze en de vorige tour waren we ook nog even bij de olifanten opvang van Hudsadin geweest. We werden daar weer geweldig ontvangen door Jan, die speciaal voor hun was gekomen. Door de lastige migraine van Noah besloten ze om hier geen hele dagtour van te maken, dit werd teveel.

Op naar Amphawa. De eerste stop is bij de bizarre trein die dwars door de markt rijdt. Het was hard werken om zeven man in deze drukte bij elkaar te houden, maar het ging goed,.

Iedereen was weer laaiend enthousiast, bij dit bijzondere spektakel. Daarna met onze privéboot door de jungle met de varanen en de vogels en twee stops bij de tempels, waar iedereen van alles kon en mocht doen. Vervolgens een heerlijke late lunch aan de rivier. Natuurlijk nog even shoppen en om half zeven weer terug in Cha-am.

Iedereen moe maar voldaan na weer een mooie dag.

159 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

© 2023 by Going Places. Proudly created with Wix.com