Laatste tours van het hoogseizoen

> Na onze zesdaagse tour, nog drie tours als afsluiting van ons hoogseizoen, daarna zal het helaas weer enige tijd erg stil worden.

>

> M en M uit Lumpini Resort die een maand geleden met ons naar Amphawa waren, hadden vrienden over. Zij (man en vrouw )waren voor de eerste keer in Thailand. Hij had eigenlijk geen zin in Thailand, maar na een paar dagen was hij helemaal om, en had hij het al over volgend jaar.

Vandaag onze zeer populaire tour 6 Kwangchow met o.m. de Chinese graven, de bizarre rotsen, de heerlijke koffie met het parkje en natuurlijk de geweldige markt van Kwangchow.

We hadden bij Channin weer een heerlijke lunch, daarna nog wat stops in Phetchaburi en iedereen was weer helemaal happy, zo happy dat de vrienden van M en M meer wilden.

Maar er was niet veel tijd meer. Een paar dagen later hebben we ze opgehaald en met hun tweeën een verrassingstoer rond Cha-am en Hua Hin gemaakt. Dit vonden ze zo leuk, zo dat ze zich gelijk inschreven voor de zesdaagse rondreis voor Januari 2020.

Floating Market

73 keer bekeken0 reacties

© 2023 by Going Places. Proudly created with Wix.com