Met 3 gasten naar Kwangchow

Zoals al in ons vorig verslag stond, was Corendon weer aan het stunten, en kregen wij daardoor vele aanvragen

Ditmaal drie personen,vader,moeder met dochter Noah. Dus met de auto naar Kwangchow. Het was erg benauwd, regen dreigde, waardoor Noah halverwege de tour erge last van migraine kreeg. Noach had dit blijkbaar vaker,en dit benauwde weer maakte het alleen maar erger.

Zoals altijd eerst naar de gigantische begraafplaats met de Chinese praalgraven, tussen de bergen, en alleen maar honderden koeien met Zwitserse bellen om hun nek, die daar rondlopen, prachtig gezicht.

Daarna de rotsentuin, waar tussen de rotsen een enorme liggende Boeddha in het bos ligt, ook hier geen enkele andere bezoeker, ongelooflijk.

Na de koffie, de tuin en de floating market in Kwangchow, op naar de lunch en daar bleek dat moeder A een liefhebster was van de Thaise keuken. De echte Thaise keuken dus met pittige gerechten en Som Tam. Ja die was heerlijk en die maakte ze in Nederland ook, dus werd er gesmuld. Na de lunch naar de prachtige grotten en de oude tempel met veel achtergrond informatie. Op de terugweg werd er gelijk een nieuwe tour geboekt, maar ze zouden wel even wat extra mensen erbij regelen en dat gebeurde inderdaad.

Dat verslag komt later.


90 keer bekeken0 reacties

© 2023 by Going Places. Proudly created with Wix.com