Met 6 personen rondom Hua Hin

Een paar dagen voor tour 4b In en rond Hua Hin, kregen wij een mailtje. Twee jonge mensen waren op huwelijksreis in Hua Hin en wilden ook graag tour 4b doen. Toevallig op ongeveer dezelfde dag als de andere vier, dus konden wij dit mooi combineren en gingen wij met zes mensen op stap. De eerste ,en voor de meeste ook de belangrijkste stop, was in de olifanten opvang waar gelukkig ook onze Jan weer aanwezig was. Na zijn uitgebreide uitleg en de geweldige wandeling door de jungle werd er natuurlijk weer geknuffeld met de baby olifant en kon de dag al niet meer stuk.

Een korte stop buiten Hua Hin, bij de tempel van de monnik Luang Pho Tuad, met uitleg over deze beroemde monnik. Vervolgens naar het gezellige Artist Village en daar ook moeten lunchen, want ons favoriete Esarn restaurant was helaas twee dagen gesloten.

Na de lunch richting Pranburi, waar we een kilometer over de houten vlonders door het prachtige mangrove bos liepen. Op de terugweg nog een stop bij de enorme grote bronzen beelden van de 7 meest beroemde Thaise koningen met uitgebreide uitleg waarom zij de meest beroemde waren.

Het waren twee hele leuke dagen met hele leuke mensen.
68 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

© 2023 by Going Places. Proudly created with Wix.com