Met zijn drieen op de achterbank van onze auto,


We kregen een berichtje ; Hallo wij komen met onze jonge dochter van 15 naar Hua Hin en hebben op een blog over Thailand verschillende berichten over jullie en jullie tours met zeer enthousiaste recensies gelezen, dus willen wij ook graag een paar tours met jullie doen.

Ja, met twee personen gaan wij met de auto en met vier tot acht personen met de mini bus, maar nu zijn wij met drie gasten, dus of wat krap op de achterbank met zijn drieën of ruim maar duur met de mini bus. Het werd de auto en de ruimte viel hun best mee.

De eerste tour was naar Kwangchow. Opnieuw bleek dat deze relatief nieuwe tour een groot succes blijft, de enorme variatie en vooral de inzegening door een monnik in de grotten in Petchaburi maakte grote indruk. Wat denk je van een heerlijke lunch voor ca drie euro per persoon. s'Avonds stond er alweer een enthousiast verhaal met foto's op het blog waar ze ons hadden gevonden.


Vijf dagen later volgde de tweede tour, nu naar Amphawa, dit was vroeger altijd onze absolute nummer 1, maar staat nu zeker gelijk met Kwangchow, al blijft die enorme trein door die smalle markt, natuurlijk bizar, en na zo,n drie uur varen met de longtailboot, eerst door de natuur, vele varanen en vogels gezien, dan de twee bijzondere tempels, met veel uitleg, maar ook dingen doen, en dan nog een lunch aan de rivier, ja dan kan ook deze dag niet meer stuk.

Onderweg naar Amphawa vertelden ze ons dat ze ook nog een tour hadden gedaan die niet in ons programma staat, naar Sam Roi Yod en naar Kui Buri, waar drinkende olifanten worden gezien. Maar dit was helaas geen succes geworden, erg duur, en nog veel bijkomende kosten, en bijna geen olifanten gezien. Wij gaan deze tour ook niet in ons programma opnemen Wij hebben genoeg keuze, zeker met onze meerdaagse reizen. Vanaf volgend jaar komt daar een negendaagse rondreis naar Noord Thailand bij en misschien een vierdaagse naar het Zuiden.120 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

© 2023 by Going Places. Proudly created with Wix.com