Op stap met oude en nieuwe gasten.

G en C waren jaren geleden in Hua Hin woonachtig. Daar zorgden zij voor de gasten die op vakantie waren in de huizen van een Nederlandse eigenaresse. Via hun kregen wij veel boekingen voor dagtoers van hun gasten en gingen zij zelf ook wel eens mee. Nu ,jaren later waren zij weer hier op vakantie en wilden ze wel weer eens een tour doen. Ook een Nederlandse vriend van ons had een logee in Cha -am, dus konden wij dit mooi combineren, het werd weer ons zeer populaire Kwangchow. Dus op stap met vier gasten die wel al veel van Thailand hadden gezien, maar na de Chinese graven, rotspartijen, koffie plekje bij het park en de geweldige Kwangchow markt, zaten ze bij de super lunch op ons vaste plekje toch verbaasd te discussiëren "oh wat is er toch veel te zien in deze omgeving en hoe vindt Bussaya toch al deze prachtige plekjes". Na de lunch nog even naar de grotten en Wat Yai tempel in Petchaburi.

Samen hadden wij weer een heel mooie dag. > Nog steeds schoolvakantie in Nederland, dus kregen we een mailtje; "wij hebben veel van jullie gehoord en gelezen, en willen graag een dagje weg"

Het werd een trip

met twee personen naar Amphawa. Gelukkig was het niet al te druk op de treinmarkt, dus konden we het heel goed zien. Vervolgens weer lekker varen met onze privé boot en opnieuw veel natuur en twee geweldige tempels waar het niet alleen kijken is, maar iedereen ook wat moet doen en dat vinden ze ook geweldig. Dan een late maar heerlijke lunch aan het water van Amphawa, shoppen op de markt en weer terug naar Cha-am met happy people.
44 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

© 2023 by Going Places. Proudly created with Wix.com