Speciale dagtour naar Amphawa en Rama 2 Memorial Park

Bijgewerkt: 5 sep 2018

Zaterdag 18 Augustus,

Vandaag hebben we een aangepaste tour, onze gasten zijn drie jaar geleden met ons naar Amphawa floating market geweest, maar toen konden we niet naar de trein door de markt, omdat er nieuwe rails gelegd werden, dus geen trein.

Dus willen zij alsnog nu naar de treinmarkt. Bussaya vindt het zonde om zo'n end te rijden voor alleen de trein, dus hebben we een speciaal programma gemaakt.et door de markt, omdat er nieuwe rails gelegd werden.

Dus nu alsnog naar de treinmarkt. Bussaya vindt het zonde om zo,n end te rijden voor alleen de trein, dus hebben we een speciaal programma samengesteld.

Eerst bezoeken we dus de trein door de markt, en zoals altijd blijft dit een bizarre spektakel. Daarna bezoeken we het Rama 2 Memorial Park.

Dit is een prachtig park met een aantal gebouwen waarin het leven uit de tijd van Rama 2 (begin 1900) wordt uitgebeeld.

Daarna bezoeken we de heilige berg Khao Yoi met apen erbuiten en binnen grotten met monniken en Boeddha beelden. Eigenlijk een tempel in een berg.

Vandaar op naar Petchaburi voor een late lunch. In Petchaburi bezoeken we nog een prachtige tempel met mooie muurschilderingen, een gouden Boeddha met zes tenen en een teakhouten Sala uit het oude koninklijke paleis uit Ayuthaya . We stoppen daarna nog even bij een Khmer ruïne uit de twaalfde eeuw, dan weer richting Hua Hin. Kortom een dag waar we veel gezien hebben.

Prachtige weergave van het leven in de periode rond 1900 in het Rama 2 Memorial Park.

32 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

© 2023 by Going Places. Proudly created with Wix.com