Twee dagtoers: Amphawa en Kwangchow

Tussen onze eerste tour langs de oostkust en onze zesdaagse midden Thailand tour in, eerst nog even twee dagtoers achter elkaar.

Onze eerste Amphawa tour van dit jaar, met twee oude en vier nieuwe gasten.

Oh oh wat word het druk bij de trein door de markt, allemaal groepen met Chinese toeristen, veel lawaai, het word helaas zo wel wat minder leuk.

Maar onze boottocht in en rond

was weer zeer geslaagd, de natuur, de tempels waar we zoals altijd erg hartelijk werden verwelkomt, gebeden en ingezegend ,een mooie echte Thaise ervaring, heerlijk aan de rivier gegeten, een geslaagde dag, met gelijk alweer nieuwe reservering voor dagtour 6.


De volgende dag naar Kwangchow, volle bak acht personen, waarvan vier personen deze tour al voor de tweede keer deden,zo goed was hij bevallen.

De enorme Chinese praalgraven maakten weer veel indruk, zo ook de giga grote rotsblokken in de tempeltuin. Daarna tijd voor een heerlijk kopje koffie in dat prachtige koffiehuis naast een mooi parkje waar we natuurlijk ook even doorheen liepen Dan natuurlijk de floating market van Kwangchow, het was weer een genot om onze gasten zo te zien genieten, geweldig, na de heerlijke lunch bij Walter Inn op weg naar Phetchaburi voor nog twee stops. In de bus werd veel gepraat over nog een keer Kwangchow volgend jaar, maar zoals het er nu uitziet zijn er volgend jaar ook veel gegadigden voor de zesdaagse rondreis midden Thailand. Ja, ja....... dezelfde rondreis die we over tien dagen ook gaan doen Dat verslag hierover komt zeer binnenkort.

114 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

© 2023 by Going Places. Proudly created with Wix.com