Twee maal Twee

We hadden even twee kleine toertjes van twee personen achter elkaar.

Opa B was weer voor drie maanden in zijn mooie appartementje aan het strand net buiten Cha-am. Hij was, zoals meestal, niet alleen. Zijn dochter M hield hem de eerste drie weken gezelschap. Vorig jaar hadden we hele leuke tours gedaan met de twee dochters van M.

Maar ook M wilde wat zien van de mooie omgeving dus samen met pa op de achterbank van de auto, naar Kwangchow, een super gezellige dag gehad, en gelijk weer een afspraak gemaakt voor Amphawa een weekje later.


Onze vriendin voor lange tijd, die wij nog uit Nederland kennen, was weer een weekje in haar eigen appartement in Cha-am. Dit keer was haar zuster meegekomen en werd het 1 week Cha-am, 1 week Australië en nog een week Cha-am. Speciaal voor haar zuster moest er natuurlijk een toertje komen, maar ze waren hier niet in het weekend, dus Kwangchow en Amphawa vielen weg. Dan maar een combinatie van alles; Chinese begraafplaats en het Giga Rotspark. Daarna het zeer interessante religieuze park van de godin Kuan Yin en na de lunch wat stops in Phetchaburi. En zo hadden wij weer een leuke dag met tevreden gasten.105 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

© 2023 by Going Places. Proudly created with Wix.com